Japanse roerbak
Japanse roerbak van garnalen, sojabonen en komkommer
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Japans
Trefwoord: garnalen, komkommer, roerbak, soja
Porties: 1
calorieën: 189kcal
- 100 gram garnalen
- 1 stuks paksoi
- 25 gram sojabonen
- 1 teentje knoflook
- 0.5 stuks komkommer
- 1 stuks gedroogde chilipeper
- 1 eetlepel olie
Snij de komkommer zaden eruit en snij ze in halve maantjes.
Pers de knoflook in de olie en meng met de garnalen. Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan.
Snij de wortel, paksoi en roerbak de wortel en de harde stukjes van de paksoi. Beetje zout en peper toevoegen en eventueel een gedroogd chilipepertje erbij.
Rest toevoegen en nog even 2 minuutjes op hoog vuur roerbakken. Eet smakelijk.
Calorieën : 189kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwitten: 32g | Vet: 2g