Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, behalve de digitale downloads aangeboden op deze website. Dit is bij de aankoop door middel van een extra voorwaarde bevestigd. Voor meer informatie over herroepingsrecht en digitale producten kijk hier!

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen in de regel circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Let wel, de klant is verantwoordelijk voor het terug verzenden naar het onderaan deze pagina opgegeven adres, dus geen Kiala.

Tip: neem altijd een vervoerder met een track en trace optie, dan komt er geen discussie als het zoekt raakt bij de post. Maak ook een foto van de producten en stuur deze eerst op. Dit voorkomt teleurstelling en onnodige verzendkosten aan jouw kant.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ketoclub.nl en moet je het Ketoclub herroepingsformulier invullen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Goede orde betekent een niet verscheurde of onverkoopbare verpakking, missende gebruikshandleidingen of andere materialen.

Tip: maak de verpakking van de Monbento spullen aan de onderkant open mocht je twijfel hebben over het product.

In geval gratis verzending

Als de originele bestelling boven de 50 euro was, respectievelijk 75 voor België, dan heb je bij ons geen verzendkosten betaald. Stuur je slechts een deel terug en komt daarmee het bestel bedrag onder die 50 of 75 voor België dan verrekenen we de 5 euro verzendkosten met het terug te storten bedrag.

Retour adres

Het adres waar de goederen heen gestuurd kunnen worden is:
Ketoclub.nl
Tuinbouw 145
3991ND Houten.

Vermeld bij de zending even uw naam en ook het bestelnummer van de oorspronkelijke bestelling. Stuur eerst het Ketoclub herroepingsformulier op! Stuur nooit zonder aankondiging de goederen terug.