Heb je een vraag over onze producten of het gebruik ervan neem dan contact op met info@ketoclub.nl Voor vragen over jouw bestelling of account kun je contact opnemen met: klantenservice@ketoclub.nl Je kunt ook tussen 18.00 en 21.00 bellen met  030 – 20 72 102 , krijg je het antwoord apparaat, mail dan alsnog jouw bericht.

Voor klantenservice zaken is schriftelijk per mail altijd leidend dus stuur altijd eerst een e-mail alvorens te bellen.

Betaling doen

Wil u een betaling doen via een bankoverschrijving dan kan dat op rekeningnummer NL21 KNAB 0257 9983 81 tnv Studio Underdogs onder vermelding van bestelnummer en/of omschrijving.

Klachten

Wij doen er natuurlijk alles aan om nooit een klacht te hoeven ontvangen maar er kan natuurlijk iets mis gaan. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@ketoclub.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour sturen

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan kun je hier lezen hoe je dat moet doen.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kun je hier vinden. Gelukkig is in Nederland alles wettelijk geregeld dus echt verrassend zullen ze niet zijn.