In het 8 weken Ketoplan vertel ik jou hoe je in korte tijd gezonder, slanker en fitter kunt worden door ketogeen te gaan eten.
Het Keto dieet houdt in dat je door middel van de juiste vetten te eten en minder koolhydraten je lichaam dwingt vet als brandstof te laten gebruiken. Dus lekker, makkelijk en heel gezond!

Bekijk mijn video voor de hele uitleg

De voordelen van Ketogeen eten

Ketogeen eten met mijn sportprogramma heeft de volgende voordelen:

  1. Verhoogde vetverbranding zonder honger De vetverbranding wordt verhoogd en het hongergevoel verdwijnt waardoor het resultaat snel bereikt wordt.
  2. Hogere energie levels en fitter lijf In een ketogeen dieet nemen de energie levels toe, is er minder slaap nodig en stijgt de productiviteit.
  3. Mentaal en fysiek betere balans Zowel de mentale- & cognitieve functies als de fysieke gesteldheid verbeteren en zijn beter in balans.
  4. Algemene gezondheidsvoordelen Verbetering van hinderlijke symptomen veroorzaakt door (pre-)diabetes, epilepsie, hoog cholesterol, alzheimer, parkinson en meer.

In het 8 weken Ketoplan krijg je:

  • E-learning Ketogeen eten
  • Weekmenu’s voor mannen en vrouwen beiden
  • Meer dan 60 recepten
  • boodschappenlijsten
  • Sportplan voor mannen en vrouwen door mij samengesteld

Klik snel op de link en kijk de video met de volledige uitleg op mijn website. Ik heb zin om met jou aan de slag te gaan!
Robin

Doe mee!