13 gedachten over “KETO VERVANG LIJST

 1. Danita Burgering

  Wat doe ie als je lactose intolerantie hebt en geen Griekse yoghurt kan verdragen? Mag je dan naar arla lactose vrije yoghurt? Net zo met slagroom daar gebruik ik alpro soya slagroom voor. Is dat een probleem?

  • ineke Bericht auteur

   Zeker vervangen ja, ongezoete soja of kokos producten kun je dan vaak nemen. Kokos yoghurt of soja yoghurt, arla weet ik niet hoe het zit met de koolhydraten. Yoghurt zit vaak tussen de 4 en 5 gram per 100 gram. En heeft genoeg vet. Daar moet je even naar kijken.

 2. Andrea Alcaraz

  Mooi lijstje! Nu ik begonnen ben en echt een leek ben betreft Keto, geeft dit wat meer houvast.
  – Tot nu toe zijn alle recepten echt heerlijk 🙂

  Thanks.

  • ineke Bericht auteur

   Hoelang jij wilt. Ik nu zo’n 24 jaar;) Met een paar uitstapjes, die ik onprettig vond. Maar wel op een gezonde manier. Dus check je bloedwaarden en elektrolyten etc.

 3. Francoise Vd Meel

  Ik ga komende week beginnen! Ik ben heel benieuwd maar heb er zin in. Mijn keto poeder wordt zo straks thuis bezorgd, zodat ik wat achter de hand heb voor eventuele dips.

  • ineke Bericht auteur

   Je pakt de kaas uit de koelkast. Dan pak je de kaasschaaf. Dan schaaf je er 1 plak vanaf. En dan heb je 1 plak kaas;) Wat dat precies is? Dat hangt ervan af welke kaas jij hebt gekocht. Ik pak voor mijn man altijd een plak pittig belegen. Zelf eet ik (vrijwel) geen zuivel.

Geef een reactie