Japanse roerbak

Afdrukken

Japanse roerbak

Japanse roerbak van garnalen, sojabonen en komkommer

Voedingswaardes

Calorieën : 189kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwitten: 32g | Vet: 2g
Gang Hoofdgerecht
Keuken Japans
Trefwoord garnalen, komkommer, roerbak, soja
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 1
calorieën 189kcal

Ingrediënten

  • 100 gram garnalen
  • 1 stuks paksoi
  • 25 gram sojabonen
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 stuks komkommer
  • 1 stuks gedroogde chilipeper
  • 1 eetlepel olie

Bereidingswijze

  • Snij de komkommer zaden eruit en snij ze in halve maantjes.  
  • Pers de knoflook in de olie en meng met de garnalen. Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan.
  • Snij de wortel, paksoi en roerbak de wortel en de harde stukjes van de paksoi.  Beetje zout en peper toevoegen en eventueel een gedroogd chilipepertje erbij.
  • Rest toevoegen en nog even 2 minuutjes op hoog vuur roerbakken. Eet smakelijk.

Geef een reactie