Japanse roerbak
Japanse roerbak van garnalen, sojabonen en komkommer
Voedingswaardes
Calorieën : 189kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwitten: 32g | Vet: 2g
Porties 1
calorieën 189kcal
Ingrediënten
- 100 gram garnalen
- 1 stuks paksoi
- 25 gram sojabonen
- 1 teentje knoflook
- 0.5 stuks komkommer
- 1 stuks gedroogde chilipeper
- 1 eetlepel olie
Instructies
- Snij de komkommer zaden eruit en snij ze in halve maantjes.
- Pers de knoflook in de olie en meng met de garnalen. Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan.
- Snij de wortel, paksoi en roerbak de wortel en de harde stukjes van de paksoi. Beetje zout en peper toevoegen en eventueel een gedroogd chilipepertje erbij.
- Rest toevoegen en nog even 2 minuutjes op hoog vuur roerbakken. Eet smakelijk.